Μηχανή Κρατήσεων

Απευθείας κρατήσεις μέσω της ιστοσελίδα σας, με δυνατότητα επέκτασης του μηχανισμού για την κάλυψη αναγκών όπως την κράτηση επιπλέον υπηρεσιών, δραστηριοτήτων και ταξιδιών.

Η προβολή έξτρα δραστηριοτήτων και η απευθείας κράτηση αυτών μέσω της ιστοσελίδας σας προσφέρει στον επισκέπτη μία ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών, ενθαρρύνοντας με αυτό τον τρόπο τον δραστήριο τουρισμό. Οι πελάτες σας θα έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν το δικό τους ταξιδιωτικό πακέτο μέσω της ιστοσελίδας σας και να ανακαλύψουν τις δραστηριότητες και τις ομορφιές του τόπου σας.

Η αυτοματοποίηση των διαδικασιών της ρεσεψιόν (frontdesk) είναι σημαντική στον χώρο του τουρισμού, καθώς η άμεση αποκρισιμότητα και επικοινωνία με τους επισκέπτες είναι μείζονος σημασίας. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί στον μέγιστο βαθμό με την αξιοποίηση των υπηρεσιών μας.

Responsive

Design ανταποκρινόμενο στα διαφορετικά μεγέθη κινητών συσκευών όπως smartphones και tablets.

Ευκολία

Διαχείριση καναλιών σε πολύ απλή μορφή για εύκολη ενημέρωση τιμών και διαθεσιμότητας.

Εξατομίκευση

Προβολή της επωνυμίας σας σύμφωνα με το λογότυπο και τα χρώματα που την χαρακτηρίζουν.

Πολυγλωσσικότητα

Δυνατότητα πολυγλωσσικού περιεχομένου, με στόχο την ευκολότερη πλοήγηση του χρήστη.

Έχετε κάποια Ερώτηση;

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας ακούσουμε, να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας καθώς και να σας παρουσιάσουμε τον μηχανισμό κρατήσεων ώστε να διαπιστώσετε την ευχρηστία του.