Υπηρεσίες logo design & branding

H εταιρεία μας παρέχει υπηρεσίες Logo Design & Branding στην Κέρκυρα. Αναλαμβάνουμε την πλήρη σχεδίαση της εταιρικής σας ταυτότητας καθώς και των εφαρμογών που μπορεί να έχει το λογότυπό σας στην επικοινωνία σας με το κοινό.
Το λογότυπό σας, αποτελεί το σήμα κατατεθέν της εταιρείας σας κι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει οπτικά από τον ανταγωνισμό της.

Υπηρεσίες Logo Design & Branding στην Κέρκυρα
filox services branding websites corfu

Ανεξαρτήτως αν πρόκειται για μια μικρή σε μέγεθος ή μεγαλύτερη εταιρεία ο σχεδιασμός λογότυπου, καθώς και των ανάλογων ψηφιακών ή έντυπων εφαρμογών του, είναι άκρως απαραίτητος.
Με τον όρο λογότυπο (ή λογότυπος) εννοούμε το εμπορικό σήμα που αντιπροσωπεύει την επιχείρησή σας. Ένα λογότυπο αποτελείται από τα εξής επιμέρους στοιχεία i) το σύμβολο (γραφιστικό σχέδιο), ii) το όνομα της επιχείρησης (brand name) και iii) το tagline, το οποίο είναι ένας επεξηγηματικός τίτλος συνήθως ή ένα σλόγκαν της εταιρείας, έτος ίδρυσης κ.α.
Το λογότυπο, αποτελεί το πρωταρχικό στοιχείο της σχεδίασης μιας εταιρικής ταυτότητας. Πάνω σε αυτό θα στηριχθεί το σύνολο της οπτικής επικοινωνίας της επιχείρησης σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή.

Ένα καλοσχεδιασμένο λογότυπο, βασισμένο στις αξίες και το όραμα της επιχείρησης και εκπέμποντας το ανάλογο κύρος, μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας να μεταφέρει τα σωστά μηνύματα προς το κοινό, να χτίσει εμπιστοσύνη και να προσδώσει αναγνωρισιμότητα στο brand σας. Έρευνες έχουν αποδείξει ότι, η εταιρική ταυτότητα μιας επιχείρησης, μπορεί να επηρεάσει θετικά ή αρνητικά τις πωλήσεις και τη σχέση που αυτή προσπαθεί να χτίσει με το κοινό της.
Το κοινό έχει την τάση να εμπιστεύεται πιο εύκολα μια επιχείρηση που δίνει μεγάλη έμφαση στην εικόνα και την επικοινωνία της με συνέπεια να χτίζονται σχέσεις εμπιστοσύνης, οι οποίες φυσικά θα ενισχυθούν περισσότερο από την ανάλογη ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών ή προϊόντων σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε από κοντά το σύνολο των αναγκών σας και να σας προτείνουμε τη λύση που σας ταιριάζει. Είτε είστε νέα επιχείρηση και χρειάζεστε σχεδίαση της εταιρικής σας ταυτότητας είτε υφιστάμενη και αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη για την επανασχεδίαση της, τα έμπειρα μέλη της ομάδας μας θα καλύψουν πλήρως το σύνολο των αναγκών σας.

“Ενδιαφέροντα πράγματα συμβαίνουν όταν η δημιουργική παρόρμηση καλλιεργείται με περιέργεια, ελευθερία και ένταση”

~ Saul Bass