Υπηρεσίες digital marketing

Στη Filox είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε, να καταγράψουμε τις ανάγκες σας και μαζί να σχεδιάσουμε τη στρατηγική για την επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας, μέσα από τα εργαλεία και τις λύσεις digital marketing που παρέχουμε. Η μακροχρόνια εμπειρία μας στην προώθηση επιχειρήσεων και στις υπηρεσίες digital marketing στην Κέρκυρα στην τουριστική κυρίως βιομηχανία (travel industry), μέσα από υπηρεσίες και εργαλεία SEO, SEM, Paid Search Campaigns & Google Ads, Remarketing Campaigns, Display Network Campaigns, Social Media Marketing, E-mail Marketing, Google Analytics κ.α εγγυάται μια επιτυχημένη συνεργασία και επίτευξη σημαντικών αποτελεσμάτων έναντι του ανταγωνισμού σας.

Υπηρεσίες Digital Marketing στην Κέρκυρα - filox digital marketing services corfu
filox services digital marketing kerkyra

Η καθημερινή επίβλεψη, η βελτιστοποίηση και οι συχνές συναντήσεις μας, με στόχο τον έλεγχο και την μέτρηση των αποτελεσμάτων, σας βοηθάει και σας καθοδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση ανάπτυξης της επιχείρησής σας, καθώς και τον επαναπροσδιορισμό των στόχων και του τρόπου επίτευξης αν κριθεί αναγκαίο.

Προσελκύστε κοινό στην ιστοσελίδα σας και ενδυναμώστε το brand της επιχείρησής σας, με στοχευμένες καμπάνιες και προωθητικές ενέργειες στα social media. Ενημερώστε τους πελάτες σας για τα νέα ή τις προσφορές σας μέσω e-mail marketing και αυξήστε παράλληλα τις online πωλήσεις σας και τα κέρδη της επιχείρησής σας, αυξάνοντας τους πελάτες που αγοράζουν τις υπηρεσίες σας απευθείας από εσάς, χωρίς προμήθειες τρίτων. Εμφανίστε την επιχείρησή σας ψηλά στα αποτελέσματα αναζήτησης μέσω ανάπτυξης ποιοτικού περιεχομένου, SEO και paid search campaigns / Google Ads, στις μεγαλύτερες μηχανές αναζήτησης και αποκτήστε πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας. Δημιουργήστε επαναλαμβανόμενους πελάτες και πιστούς ακόλουθους του brand σας κι ενδυναμώστε την διαδικτυακή σας παρουσία, σε ένα περιβάλλον που συνεχώς εξελίσσεται και γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό.

Επιλέξτε το σωστό συνεργάτηγια τις υπηρεσίες digital marketing στην Κέρκυρα, που θα σας οδηγήσει με σιγουριά στην επιτυχία. Ως ομάδα εξειδικευμένων google και facebook certified partners, είμαστε περήφανοι που αποτελούμε μέρος επιτυχημένων projects και συμβάλλουμε στην ανάπτυξη και την εξωστρέφεια των πελατών μας.