Σύστημα online κρατήσεων για βίλες

Σε μια προσεγμένη και πλήρη ιστοσελίδα βίλας δε νοείται βέβαια να μην διατίθενται οι απαραίτητοι μηχανισμοί, όπως σύστημα online κρατήσεων για βίλες, που θα παρέχουν στον επισκέπτη τη δυνατότητα να ολοκληρώσει απευθείας την κράτησή του, χωρίς να χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σας και χωρίς χρονοτριβές. Ενσωματώστε ένα ολοκληρωμένο online συστήμα κρατήσεων στην  ιστοσελίδα σας και αυξήστε τις απευθείας πωλήσεις σας.

Με τον τρόπο αυτό μειώνεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό η πιθανότητα να χαθεί ο πελάτης λόγω καθυστερημένης απάντησης αφού πλέον δε θα χρειάζεται να κάνει κάποιο αίτημα αλλά να προβεί απευθείας σε online κράτηση μέσω ενός πολύ απλού και λειτουργικού περιβάλλοντος. Το λειτουργικό αυτό περιβάλλον της Filox είναι πολύ φιλικό όχι μόνο για τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας αλλά και για τους ίδιους του διαχειριστές.

Τα επιπλέον εργαλεία που περιλαμβάνει το σύστημα της Filox, για τη διαχειριση των κρατήσεων σας, όπως αυτόματα emails προς τους πελάτες, εύκολη διαχείριση διαθεσιμότητας από οποιαδήποτε συσκευή, ενσωμάτωση συστήματος συγχρονισμού διαθεσιμότητας και τιμών (Channel Manager), δημιουργία εκπτωτικών κουπονιών και δυνατότητα επεξεργασίας της κράτησης από εσάς ανά πάσα στιγμή, μπορούν να σας εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο προσφέροντας παράλληλα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

Επιπροσθέτως, η εφαρμογή για κινητά (mobile app) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας αλλά και να διαμορφώσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές ανά πάσα στιγμή, απ’ οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Αυξήστε τα κέρδη της βίλας σας λαμβάνοντας απευθείας κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα σας και προωθώντας παράλληλα έξτρα παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.