Σύστημα online κρατήσεων για θαλάσσια σπορ

Ένα online σύστημα κρατήσεων για θαλάσσια σπορ σίγουρα θα δώσει προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας. Δώστε τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες να προγραμματίσουν τις θαλάσσιες δραστηριότητές τους εκ των προτέρων καθώς και κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, με ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων.

Μέσω του συστήματος μας, ο πελάτης σας θα έχει τη δυνατότητα να πληρώσει μια προκαταβολή ή ολόκληρο το ποσό (ανάλογα την πολιτική σας) και εσείς θα έχετε έτσι μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα για τις επερχόμενες κρατήσεις της σεζόν.

Οι αυτοματισμοί που παρέχει το σύστημα της Filox θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία πιο προσωπική σχέση με τους πελάτες σας καθώς και να ενισχύσετε το brand σας, αφού πριν καθώς αλλά και μετά την εκτέλεση της υπηρεσίας, ο πελάτης θα λαμβάνει αυτόματα email που εσείς θα έχετε καθορίσει.

Ευχαριστείστε τους πελάτες σας για την προτίμησή τους στην επιχείρησή σας, ζητήσετε τους να γράψουν μια κριτική ή προσφέρετέ τους ένα εκπτωτικό κωδικό για την επόμενη επίσκεψή τους. Παράλληλα θα είστε σε θέση να προωθήσετε επιπλέον υπηρεσίες όπως για παράδειγμα μεταφορά από και πρός το χώρο της επιχείρησής σας.

Ενσωματώστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων θαλάσσιων σπόρ στην ιστοσελίδα σας το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας ενώ παράλληλα θα σας γλυτώσει χρόνο από τις επικοινωνίες με τους πελάτες μέσω των μηχανισμών αυτοματοποίησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.