Σύστημα online κρατήσεων για ταξιδιωτικά γραφεία

Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να κάνουν απευθείας κράτηση με ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων για ταξιδιωτικά γραφεία, συνδυάζοντας περισσότερες από μία υπηρεσίες σε μία μόνο κράτηση. Η σωστή και λεπτομερής παρουσίαση των υπηρεσιών που προσφέρετε καθώς και οι απλοί και λειτουργικοί μηχανισμοί της ιστοσελίδας σας θα σας βοηθήσουν να μετατρέψετε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας σε πελάτες.

Οι τρόποι πληρωμής για την ολοκλήρωση της κράτησης ποικίλουν ανάλογα με την πολιτική χρέωσης της επιχείρησής σας. Παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας πολλαπλών λογαριασμών χρηστών ώστε οι συνεργάτες σας να μπορούν να κάνουν απευθείας κράτηση μέσω της ιστοσελίδας σας με την εκπτωτική πολιτική που έχετε εφαρμόσει για τον καθένα.

Στους διαχειριστές των κρατήσεων, το σύστημα online κρατήσεων της Filox, παρέχει επίσης όλα τα απαραίτητα εργαλεία διαχείρισης διαθεσιμότητας και τιμών καθώς και αυτοματισμούς στην επικοινωνία με τους πελάτες για επαγγελματική και ποιοτική εξυπηρέτηση, χωρίς να απασχολείται κάποιος υπάλληλος σας. Ευχαριστείστε τους πελάτες σας για την προτίμησή τους στην επιχείρησή σας, ζητήσετε τους να γράψουν μια κριτική ή προσφέρετέ τους ένα εκπτωτικό κωδικό για την επόμενη επίσκεψή τους και χτίστε επαναλαμβανόμενη πελατειακή βάση.

Ενσωματώστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων για ταξιδιωτικά γραφεία στην ιστοσελίδα σας το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας ενώ παράλληλα θα σας γλυτώσει χρόνο από τις επικοινωνίες με τους πελάτες μέσω των μηχανισμών αυτοματοποίησης.
Επιπροσθέτως, η εφαρμογή για κινητά (mobile app) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας αλλά και να διαμορφώσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές ανά πάσα στιγμή απ’ οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.