Σύστημα online κρατήσεων για μεταφορές και εκδρομές

Ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων για μεταφορές και εκδρομές από τη Filox. Μετά την online κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής, ένας ταξιδιώτης βάζει σε προτεραιότητα την οργάνωση της μεταφοράς από και πρός το κατάλυμα διαμονής του. Επομένως καθοριστικό ρόλο στην πορεία των online direct κρατήσεων μιας επιχείρησης, η οποία παρέχει οργανωμένες μεταφορές και εκδρομές, παίζει η παροχή δυνατότητας απευθείας κράτησης μέσω της ιστοσελίδας της.

Η Filox παρέχει όλους τους μηχανισμούς για online κράτηση των υπηρεσιών σας ενσωματωμένους στην ιστοσελίδας σας. Live διαθεσιμότητα των υπηρεσιών, αυτοματοποιημένη διαδικασία πληρωμής και ολοκλήρωσης κράτησης, πρόσβαση στις λεπτομέρειες της κράτησης ανά πάσα στιγμή με μοναδικό αριθμό κράτησης, άμεση πρόσβαση στη διαθεσιμότητα και τις τιμές από τον διαχειριστή, καθώς και εύκολη επεξεργασία κράτησης.

Η online παρουσία σας και η εξυπηρέτηση που θα λάβουν οι πελάτες σας θα καθορίσουν την εικόνα της επιχείρησης σας. Με την ιστοσελίδα και το σύστημα κρατήσεων της Filox μπορείτε να εξασφαλίσετε πως η πρώτη εικόνα που θα λάβει ο πιθανός πελάτης σας θα είναι άκρως επαγγελματική και θα ανταποκρίνεται στην ποιότητα των υπηρεσιών σας.
Ευχαριστείστε τους πελάτες σας για την προτίμησή τους στην επιχείρησή σας, ζητήσετε τους να γράψουν μια κριτική ή προσφέρετέ τους ένα εκπτωτικό κωδικό για την επόμενη επίσκεψή τους και χτίστε επαναλαμβανόμενη πελατειακή βάση.

Ενσωματώστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα για private transfers και tours στην ιστοσελίδα σας το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας, ενώ παράλληλα θα σας γλυτώσει χρόνο από τις επικοινωνίες με τους πελάτες μέσω των μηχανισμών αυτοματοποίησης.
Επιπροσθέτως, η εφαρμογή για κινητά (mobile app) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας αλλά και να διαμορφώσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, ανά πάσα στιγμή, απ’ οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.