Σύστημα online κρατήσεων για ξενοδοχεία

Η online παρουσία ενός ξενοδοχείου δεν αρκεί για να οδηγήσετε έναν υποψήφιο πελάτη στην κράτηση. Καθοριστικό ρόλο παίζει η παροχή των κατάλληλων online μηχανισμών ώστε ο επισκέπτης της ιστοσελίδας σας να σας προτιμήσει.Ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων για ξενοδοχεία είναι αυτό που θα τον οδηγήσει στην απευθείας κράτηση.

Τα άκρως απαραίτητα χαρακτηριστικά του συστήματος αυτού οφείλουν να είναι η ευκολία στην πλοήγηση, η σωστή προβολή σε οποιαδήποτε συσκευή, η σωστή απόκριση στις κινήσεις του χρήστη, και φυσικά η προβολή όλων των διαθέσιμων υπηρεσιών με τιμές και διαθεσιμότητες.

Τα επιπλέον εργαλεία που περιλαμβάνει το σύστημα της Filox, για τους διαχειριστές των κρατήσεων, όπως αυτόματα emails προς τους πελάτες, εύκολη διαχείριση διαθεσιμότητας από οποιαδήποτε συσκευή, ενσωμάτωση συστήματος συγχρονισμού διαθεσιμότητας και τιμών (Channel Manager), δημιουργία εκπτωτικών κουπονιών και δυνατότητα επεξεργασίας της κράτησης ανά πάσα στιγμή, μπορούν να εξοικονομήσουν πολύτιμο χρόνο από την ρεσεψιόν σας προσφέροντας έτσι την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση στους πελάτες σας.

Επιπροσθέτως, η εφαρμογή για κινητά (mobile app) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας αλλά και να διαμορφώσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές ανά πάσα στιγμή, απ’ οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Αυξήστε τα κέρδη του ξενοδοχείου σας λαμβάνοντας απευθείας κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα σας και προωθώντας παράλληλα έξτρα παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες του δικού σας ξενοδοχείου ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.