Σύστημα online κρατήσεων για κρουαζιέρες

Δοκιμάστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων για κρουαζιέρες μέσα στην ιστοσελίδα σας το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε το τζίρο σας ενώ παράλληλα θα σας ενισχύσει το brand σας. Η σύντομη και απλή διαδικασία κράτησης που έχει αναπτύξει η Filox, θα δώσουν κίνητρο στον ενδιαφερόμενο πελάτη σας να προβεί στην κράτηση των υπηρεσιών σας.

Το Filox αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα για online κρατήσεις θαλάσσιων εκδρομών, το οποίο επιτρέπει στον ταξιδιώτη να κάνει εύκολα και άμεσα απευθείας κράτηση μέσω της ιστοσελίδας σας. Το Filox δημιουργήθηκε δίνοντας έμφαση στην εμπειρία πλοήγησης του χρήστη καθώς και του διαχειριστή των κρατήσεων.

Η αυτοματοποιημένη διαδικασία κράτησης και πληρωμής ολόκληρου ή ενός μέρους του συνολικού κόστους των υπηρεσιών που έχει επιλέξει, καθώς και η αυτόματη ανανέωση της διαθεσιμότητας των υπηρεσιών αμέσως μετά την κράτηση, θα λύσει τα χέρια της γραμματείας σας αφού δε θα χρειάζεται πια να απασχολείται με την συνεχή επικοινωνία με τους πελάτες σας. Η άμεση και άκρως λειτουργική διαδικασία κράτησης του συστήματος της Filox θα προσφέρει στον πελάτη μία επαγγελματική εικόνα που συνεχώς θα ενισχύει το brand και την ποιότητα των υπηρεσιών σας.

Στους διαχειριστές των κρατήσεων, το σύστημα online κρατήσεων για κρουαζιέρες της Filox, παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία διαχείρισης διαθεσιμότητας και τιμών καθώς και αυτοματισμούς στην επικοινωνία με τους πελάτες για επαγγελματική και ποιοτική εξυπηρέτηση, χωρίς να απασχολείται κάποιος υπάλληλος σας. Ευχαριστείστε τους πελάτες σας για την προτίμησή τους στην επιχείρησή σας, ζητήσετε τους να γράψουν μια κριτική ή προσφέρετέ τους ένα εκπτωτικό κωδικό για την επόμενη επίσκεψή τους και χτίστε επαναλαμβανόμενη πελατειακή βάση.

Ενσωματώστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων για cruises στην ιστοσελίδα σας το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας ενώ παράλληλα θα σας γλυτώσει χρόνο από τις επικοινωνίες με τους πελάτες μέσω των μηχανισμών αυτοματοποίησης.
Επιπροσθέτως, η εφαρμογή για κινητά (mobile app) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας αλλά και να διαμορφώσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, ανά πάσα στιγμή, απ’ οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.