Σύστημα online κρατήσεων για εστιατόρια

Μετατρέψτε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του εστιατορίου σας σε πελάτες ενσωματώνοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων για εστιατόρια, το σύστημα κρατήσεων της Filox. Το σύστημά μας, επιτρέπει στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να προβούν σε απευθείας κράτηση στο εστιατόριό σας όλο το 24ωρο ακόμα κι όταν είστε κλειστά.

Όλα τα βήματα για την ολοκλήρωση της κράτησης είναι αυτοματοποιημένα ώστε ο ενδιαφερόμενος να μη χρειαστεί να επικοινωνήσει μαζί σας. Η διαθεσιμότητα των τραπεζιών σας είναι πάντα live με δυνατότητα προκαταβολής από τον πελάτη για την ολοκλήρωση της κράτησης. Το σύστημα μας όχι μόνο θα σας βοηθήσει να αυξήσετε τις κρατήσεις σας αλλά και να βελτιώσετε την οργάνωση του εστιατορίου σας.

Η διαχείριση του συστήματος και των κρατήσεων σας γίνεται από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Έτσι μπορείτε πάντα κι απ’ οπουδήποτε να παρακολουθείτε τις κρατήσεις σας και να υπάρχει άμεση επικοινωνία με τους πελάτες σας αν χρειαστεί.

Ενσωματώστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων εστιατορίου στην ιστοσελίδα σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα κέρδη του εστιατορίου σας ενώ παράλληλα θα σας γλυτώσει χρόνο από τις επικοινωνίες με τους πελάτες, μέσω των μηχανισμών αυτοματοποίησης πρίν αλλά και μετά την κράτηση.

Ευχαριστείστε τους πελάτες σας για την προτίμησή τους στην επιχείρησή σας, ζητήσετε τους να γράψουν μια κριτική ή προσφέρετέ τους ένα εκπτωτικό κωδικό για την επόμενη επίσκεψή τους και χτίστε επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.