Σύστημα online κρατήσεων για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

Ένα σύστημα online κρατήσεων για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στην οργάνωση και επίβλεψη των κρατήσεών σας αλλά και στην αύξηση τους. Οι σωστοί μηχανισμοί και αυτοματισμοί που μπορεί να σας προσφέρει το σύστημα της Filox σε συνδυασμό με την στοχευμένη προώθηση της ιστοσελίδας σας, σε μηχανές αναζήτησης όπως η Google, θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε το ποσοστό των direct κρατήσεων μέσω του site σας.

Επιπλέον με το σύστημα αυτό σας δίνεται η δυνατότητα να παρέχετε συνδυαστικές υπηρεσίες καλύπτοντας κι άλλες ανάγκες ενός ταξιδιώτη πέραν της διαμονής. Η εμπειρία που θα λάβει ο χρήστης απ΄την ευχάριστη πλοήγηση και ολοκλήρωση κράτησης μέσω της ιστοσελίδας σας καθώς και απ’ την εξυπηρέτηση σας θα σας βοηθήσουν να χτίσετε μια επαναλαμβανόμενη πελατειακή βάση.

Για τον απόλυτο έλεγχο όλων των καναλιών κρατήσεων, το σύστημα της Filox διασυνδέεται με σύστημα συγχρονισμού κρατήσεων, Channel Manager, ώστε να αποφύγετε το ενδεχόμενο διπλοκρατήσεων καθώς και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο καθημερινά, από την ενασχόληση για την ενημέρωση όλων των καναλιών.

Επιπροσθέτως, η εφαρμογή για κινητά (mobile app) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας αλλά και να διαμορφώσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές ανά πάσα στιγμή απ’ οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε. Αυξήστε τα κέρδη των ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων σας, λαμβάνοντας απευθείας κρατήσεις μέσα από την ιστοσελίδα σας και προωθώντας παράλληλα έξτρα παρεχόμενες υπηρεσίες.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.