Σύστημα online κρατήσεων για ενοικίαση σκαφών

Ένα σύστημα online κρατήσεων για ενοικίαση σκαφών, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα σας, θα σας βοηθήσει να προσφέρετε στην επιχείρησή σας μία ολοκληρωμένη και λειτουργική παρουσία στο διαδίκτυο. Δίνοντας τη δυνατότητα στον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας να δει τα χαρακτηριστικά των παρεχόμενων σκαφών σας καθώς και τη διαθεσιμότητα και τις τιμές τους, θα συμβάλει στην αύξηση των απευθείας κρατήσεων και στην καλύτερη οργάνωση του χρονοδιαγράμματος σας.

Η αυτοματοποίηση όλης της διαδικασίας κράτησης που σας παρέχει το σύστημα Filox θα διευκολύνει τον επισκέπτη της ιστοσελίδας σας να ολοκληρώσει την κράτησή του αλλά και εσάς, αφού δεν θα χρειάζεται πλέον να μεσολαβήσετε για την επιβεβαίωση της κράτησης αν δεν υπάρχει κάποιο ειδικό αίτημα από τον πελάτη.

Η κράτηση μπορεί να ολοκληρωθεί με απευθείας πληρωμή ολόκληρου ή ενός μέρους του κόστους της υπηρεσίας μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της τράπεζας που συνεργάζεστε. Στους διαχειριστές των κρατήσεων, το σύστημα online κρατήσεων της Filox, παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία διαχείρισης διαθεσιμότητας και τιμών καθώς και αυτοματισμούς στην επικοινωνία με τους πελάτες για επαγγελματική και ποιοτική εξυπηρέτηση, χωρίς να απασχολείται κάποιος υπάλληλος σας.

Ευχαριστείστε τους πελάτες σας για την προτίμησή τους στην επιχείρησή σας, ζητήσετε τους να γράψουν μια κριτική ή προσφέρετέ τους ένα εκπτωτικό κωδικό για την επόμενη επίσκεψή τους και χτίστε επαναλαμβανόμενη πελατειακή βάση.

Ενσωματώστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενοικίασης σκαφών στην ιστοσελίδα σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας ενώ παράλληλα θα σας γλυτώσει χρόνο από τις επικοινωνίες με τους πελάτες, μέσω των μηχανισμών αυτοματοποίησης. Επιπροσθέτως, η εφαρμογή για κινητά (mobile app) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας αλλά και να διαμορφώσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές ανά πάσα στιγμή, απ’ οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.