Σύστημα online κρατήσεων για ενοικιάσεις μοτοσικλετών

Είστε μια επιχείρηση ενοικίασης μοτοσικλετών, ή ενός συνδυασμού δίκυκλων οχημάτων, όπως μοτοσικλέτες, σκούτερ, γουρούνες ή ποδήλατα; H Filox μπορεί να προσφέρει στην επιχείρησή σας ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων για ενοικιάσεις μοτοσικλετών. Με το ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα σας σύστημα, ένας ενδιαφερόμενος επισκέπτης είναι σε θέση να ελέγξει τη διαθεσιμότητα τις τιμές και να προβεί σε κράτηση, γι’ αυτόν ή την παρέα του, απευθείας μέσω της ιστοσελίδας σας.

Το σύστημα της Filox είναι αρκετά ευέλικτο ώστε να μπορεί κάποιος να επιλέξει όχι μόνο το όχημα που τον ενδιαφέρει αλλά και οποιαδήποτε έξτρα υπηρεσία παρέχει η εταιρεία σας, όπως πλήρη κάλυψη, κράνη, gps κ.α και με ευέλικτους τρόπους πληρωμής, να ολοκληρώσει την κράτησή του. Ο διαχειριστής των κρατήσεων έχει άμεση πρόσβαση στο σύστημα, μέσω του οποίου μπορεί να επιβλέπει τις τρέχουσες και επερχόμενες κρατήσεις, να τις επεξεργάζεται και να τις τροποποιεί καθώς και να κάνει αλλαγές στα χαρακτηριστικά των οχημάτων αν χρειαστεί.

Η διαθεσιμότητα των οχημάτων ανανεώνεται αυτόματα μόλις κάποιος κάνει κράτηση μέσω της ιστοσελίδας σας, χωρίς να χρειάζεται να σπαταλήσετε χρόνο απ’ την καθημερινή σας ενασχόληση με την επιχείρησή σας. Το σύστημα online κρατήσεων της Filox, σας παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία διαχείρισης διαθεσιμότητας και τιμών καθώς και αυτοματισμούς στην επικοινωνία σας με τους πελάτες για επαγγελματική και ποιοτική εξυπηρέτηση, χωρίς να απασχολείται κάποιος υπάλληλος σας. Ευχαριστείστε τους πελάτες σας για την προτίμησή τους στην επιχείρησή σας, ζητήσετε τους να γράψουν μια κριτική ή προσφέρετέ τους ένα εκπτωτικό κωδικό για την επόμενη επίσκεψή τους και χτίστε επαναλαμβανόμενη πελατειακή βάση.

Ενσωματώστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενοικίασης μοτοσικλετών στην ιστοσελίδα σας το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας ενώ παράλληλα θα σας γλυτώσει χρόνο από τις επικοινωνίες με τους πελάτες, μέσω των μηχανισμών αυτοματοποίησης. Επιπροσθέτως, η εφαρμογή για κινητά (mobile app) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας αλλά και να διαμορφώσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές ανά πάσα στιγμή απ’ οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.