Σύστημα online κρατήσεων για ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ένα online σύστημα απευθείας κρατήσεων είναι άκρως απαραίτητο για μία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Όσο αναπτύσσεται ο ανταγωνισμός του κλάδου αυτού, τόσο περισσότερο απαιτητικοί γίνονται οι ενδιαφερόμενοι όσον αφορά τα κριτήρια επιλογής της ιδανικής γι’ αυτούς εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων. Χρησιμοποιήστε ένα σύστημα online κρατήσεων για ενοικιάσεις αυτοκινήτων και μετατρέψτε το site σε ένα online πωλητή καθόλη τη διάρκεια του εικοσιτετραώρου.

Η δυνατότητα απευθείας κράτησης καθώς και η λεπτομερής παρουσίαση της πολιτικής ενοικίασης της εταιρείας θα δώσουν κίνητρο στον ενδιαφερόμενο να κάνει απευθείας κράτηση μαζί σας, αναγνωρίζοντας άμεσα την ποιότητα της υπηρεσίας που θα τους παρασχεθεί και της εξυπηρέτησης που θα λάβει κατά την ενοικίαση.

Στους διαχειριστές των κρατήσεων, το σύστημα online κρατήσεων της Filox, παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία διαχείρισης διαθεσιμότητας και τιμών καθώς και αυτοματισμούς στην επικοινωνία με τους πελάτες για επαγγελματική και ποιοτική εξυπηρέτηση, χωρίς να απασχολείται κάποιος υπάλληλος. Ευχαριστείστε τους πελάτες σας για την προτίμησή τους στην επιχείρησή σας, ζητήσετε τους να γράψουν μια κριτική ή προσφέρετέ τους ένα εκπτωτικό κωδικό για την επόμενη επίσκεψή τους και χτίστε επαναλαμβανόμενη πελατειακή βάση.

Ενσωματώστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα ενοικίασης αυτοκινήτων στην ιστοσελίδα σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας, ενώ παράλληλα θα σας γλυτώσει χρόνο από τις επικοινωνίες με τους πελάτες, μέσω των μηχανισμών αυτοματοποίησης. Επιπροσθέτως, η εφαρμογή για κινητά (mobile app) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας αλλά και να διαμορφώσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές ανά πάσα στιγμή, απ’ οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.