Σύστημα online κρατήσεων για beach bars

Ένα σύστημα online κρατήσεων για beach bars, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα σας, μπορεί όχι μόνο να βοηθήσει στην οργάνωση της επιχείρησής σας και την ομαλή της λειτουργία, αλλά και να αυξήσει τα κέρδη σας. Δώστε τη δυνατότητα στον επισκέπτη του beach bar σας να πληρώσει για τις υπηρεσίες που θα ήθελε να λάβει μόλις σας επισκεφθεί online μέσω της ιστοσελίδας σας.

Με μία σωστή παρουσίαση των υπηρεσιών σας μπορείτε να οδηγήσετε τον πελάτη σας να επιλέξει περισσότερες υπηρεσίες απ΄ότι θα έκανε αν βρισκόταν ήδη στο χώρο σας. Μέσω του συστήματος κρατήσεων της Filox, μπορεί κάποιος να κάνει κράτηση ξαπλώστρας, κράτηση τραπεζιού για φαγητό, καθώς και κράτηση για κάποιον event που μπορεί να φιλοξενεί ο χώρος σας. Με μία προκαταβολή που ορίζετε εσείς βάση της πολιτικής σας, ο επισκέπτης μπορεί να ολοκληρώσει την κράτηση πριν την άφιξή του λαμβάνοντας έτσι άψογη εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι αυτή η διαδικασία για την ομαλή ροή των αρμοδιοτήτων των υπαλλήλων σας. Οι αυτοματοποιημένες διαδικασίες που παρέχει το σύστημα, όπως αυτοματοποιημένα emails πριν, κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την κράτηση θα εξασφαλίσουν μία υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση και ικανοποιημένους πελάτες οι οποίοι θα σας προτιμήσουν ξανα και θα αποτελέσουν την καλύτερη διαφήμιση της επιχείρησής σας!

Στους διαχειριστές των κρατήσεων, το σύστημα online κρατήσεων της Filox, παρέχει όλα τα απαραίτητα εργαλεία διαχείρισης διαθεσιμότητας και τιμών καθώς και αυτοματισμούς στην επικοινωνία με τους πελάτες, για επαγγελματική και ποιοτική εξυπηρέτηση, χωρίς να απασχολείται κάποιος υπάλληλος σας. Ευχαριστείστε τους πελάτες σας για την προτίμησή τους στην επιχείρησή σας, ζητήσετε τους να γράψουν μια κριτική ή προσφέρετέ τους ένα εκπτωτικό κωδικό για την επόμενη επίσκεψή τους και χτίστε επαναλαμβανόμενη πελατειακή βάση.

Ενσωματώστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα κρατήσεων για beach bar στην ιστοσελίδα σας το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε τα κέρδη της επιχείρησης σας ενώ παράλληλα θα σας γλυτώσει χρόνο από τις επικοινωνίες με τους πελάτες μέσω των μηχανισμών αυτοματοποίησης.
Επιπροσθέτως, η εφαρμογή για κινητά (mobile app) σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πρόσβαση στις κρατήσεις σας αλλά και να διαμορφώσετε τη διαθεσιμότητα και τις τιμές, ανά πάσα στιγμή, απ’ οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προτείνουμε λύσεις στις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης ώστε να αποκτήσετε το δικό σας σύστημα online κρατήσεων, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδας σας, χωρίς επιπλέον προμήθειες ανα κράτηση και χωρίς προμήθειες τρίτων.