Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης σκαφών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ιδιαίτερες ιστοσελίδες για την ενοικίαση ταχύπλοων σκαφών, βαρκών και ιστιοπλοϊκών, βασισμένες στα χαρακτηριστικά και το ύφος της δικής σας επιχείρησης.

Με την κατασκευή της ιστοσελίδας σας, δίνουμε τη δυνατότητα στον πελάτη σας να δει online μία ολοκληρωμένη παρουσίαση των υπηρεσιών σας, με όμορφο φωτογραφικό υλικό σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο διαδικτυακό περιβάλλον. Η προσθήκη ενός μίνι οδηγού καθώς και έξτρα πληροφορίων, όπως παραλίες τις οποίες μπορεί να επισκεφθεί ο πελάτης σας με τα σκάφη που παρέχονται, θα απογειώσουν την εμπειρία του και θα σας δώσουν προβάδισμα έναντι του ανταγωνισμού.

Επιπλέον, η ενσωμάτωση ενός ολοκληρωμένου online συστήματος κρατήσεων σκαφών, στην ιστοσελίδα σας, θα προσφέρει σε εσάς αλλά και τους πελάτες σας προστιθέμενη αξία. Θα αυξήσει τα έσοδα σας, χωρίς προμήθειες τρίτων, ενώ παράλληλα θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον πελάτη σας, ο οποίος σε απλά και εύκολα βήματα θα είναι σε θέση να ελέγξει τη διαθεσιμότητα, τις τιμές και να ολοκληρώσει την κράτησή του άμεσα.