Τι είναι το Filox

Τι είναι το Filox Booking Engine;

Το Filox αποτελεί μια ολοκληρωμένη λύση επαγγελματικής ιστοσελίδας και συστήματος online κρατήσεων, εστιασμένο στην ευκολία χρήσης, την αυτοματοποίηση διαδικασιών frontdesk και κυρίως στην αύξηση του ποσοστού κρατήσεων από τους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας.

Απευθύνεται αρχικά σε επιχειρήσεις διαμονής όπως ξενοδοχεία, βίλες, ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, διαμερίσματα βραχυχρόνιας μίσθωσης, private transfers, concierge services, ενοικιάσεις αυτοκινήτων, ενοικιάσεις μοτοσικλετών, ενοικίαση σκαφών, θαλάσσια σπόρ, εστιατόρια και κάθε είδος δραστηριότητας που θα μπορούσε να ενδιαφέρει τους επισκέπτες του νησιού μας και κάθε τόπου όπου ασκείται τουριστική δραστηριότητα.

Η συνδυασμένη προβολή και πώληση υπηρεσιών διαμονής καθώς και έξτρα δραστηριοτήτων μέσα από την δική σας ιστοσελίδα, κι όχι μέσα από κανάλια τρίτων, προσφέρει στον επισκέπτη μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών, ενθαρρύνοντας με αυτό τον τρόπο το δραστήριο τουρισμό και αυξάνει τα κέρδη της επιχείρησής σας και των συνεργατών σας μέσα από συνδυαστικές απευθείας πωλήσεις υπηρεσιών, ενώ παράλληλα τονώνει τις τοπικές οικονομίες.

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας σας θα έχουν τη δυνατότητα εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσουν το δικό τους ταξιδιωτικό πακέτο και να ανακαλύψουν, πέραν της φιλοξενίας και των υπηρεσιών διαμονής, τις δραστηριότητες και τις ομορφιές της περιοχής και να ζήσουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία διακοπών δημιουργώντας αναμνήσεις που θα τους συντροφεύουν για καιρό.

Ποια είναι η Filox

Η εταιρία Filox είναι το αποτέλεσμα μιας σημαντικής και ειλικρινούς συνεργασίας δυο έμπειρων και εξειδικευμένων επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται με επιτυχία για πάνω από μια δεκαετία στο νησί μας στον τομέα του design & development και του marketing τουριστικών επιχειρήσεων, της ομάδας του Corfuland.gr και αυτής της Motivar.

Η εξειδίκευσή της στον τουριστικό κλάδο καθώς και η πολυετής της εμπειρία υπόσχονται ένα άκρως επαγγελματικό αποτέλεσμα με στόχο την αύξηση των κερδών της επιχείρησής σας.