Σύστημα online κρατήσεων

Η σταθερή, επαγγελματική μας πορεία στον κλάδο της κατασκευής ιστοσελίδων τα τελευταία 12 χρόνια και οι ανάγκες των πελατών μας, τις οποίες εντοπίσαμε στο διαδικτυακό περιβάλλον του τουρισμού, μας οδήγησαν στη δημιουργία ενός δικού μας ολοκληρωμένου συστήματος για online direct κρατήσεις, το Filox. Ένα σύστημα online κρατήσεων για κάθε είδος επιχείρησης.

Σύστημα Online Kρατήσεων filox online sustima kratisewn wordpress
Σύστημα Online Kρατήσεων filox online sustima kratisewn wordpress

Το Filox έρχεται να καλύψει τις ανάγκες για ένα ποιοτικό και ευέλικτο σύστημα κρατήσεων τόσο για τους ταξιδιώτες όσο και για τη διεύθυνση και γραμματεία των τουριστικών επιχειρήσεων.
Ένα σύστημα του οποίου η ανάπτυξη βασίζεται στην απλότητα της πλοήγησης του χρήστη σε όλα τα βήματα της κράτησης, στην ευελιξία των μηχανισμών και των αυτοματοποιημένων διαδικασιών του, βάση του κλάδου της επιχείρησης, καθώς και στην ποιοτική οργάνωση και επεξεργασία των διαθεσιμοτήτων και των τιμών από τη γραμματεία της επιχείρησης.

Το σύστημα online κρατήσεων της Filox, είναι ένα σύστημα ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα της επιχείρησης το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να κάνει εύκολα και άμεσα την κράτηση της υπηρεσίας χωρίς να χρειάζεται να έρθει σε επικοινωνία με την επιχείρηση. Ο χρήστης κατά τη διαδικασία της κράτησης μπορεί να δει λεπτομερώς τις υπηρεσίες που παρέχονται και τα χαρακτηριστικά τους, να επιλέξει αυτή ή αυτές που τον ενδιαφέρουν και να προχωρήσει στην πληρωμή αφού έχει δώσει τα απαραίτητα προσωπικά του στοιχεία.

Το σύστημα παρέχει την ευελιξία διασύνδεσης με οποιαδήποτε ελληνική τράπεζα, με paypal, viva wallet ενώ διαρκώς προστίθενται νέες μέθοδοι πληρωμών, μέσω του ασφαλούς συστήματος των οποίων ο χρήστης μπορεί να εισάγει τα στοιχεία της κάρτας του και να ολοκληρώσει την κράτηση, πληρώνοντας ολόκληρο ή ένα μέρος του ποσού της κράτησης βάση της πολιτικής της επιχείρησης.

Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στην αυτοματοποίηση των διαδικασιών του συστήματος ώστε να εξασφαλίσουμε ότι ο πελάτης της επιχείρησης θα λάβει τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και η γραμματεία της θα εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο από τον καθημερινό φόρτο εργασίας της. Αυτόματη ανανέωση της διαθεσιμότητας μόλις κάποιος πραγματοποιήσει κράτηση μέσω της ιστοσελίδας της επιχείρησης. Διασύνδεση με Channel Manager ώστε να γίνεται συγχρονισμός των διαθεσιμοτήτων αλλά και των τιμών ταυτόχρονα, σε όλες τις πλατφόρμες OTAs, ανεξάρτητα από που έχει προέλθει η κράτηση.

Αυτόματα email προς τον πελάτη πριν την εκτέλεση της υπηρεσίας, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας των διακοπών του. Δυνατότητα δημιουργίας εκπτωτικών κουπονιών καθώς και αυτόματη καταγραφή των στοιχείων των πελατών σας σε σύστημα CRM.
Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του online συστήματος για direct κρατήσεις της Filox, καθώς επίσης και ένα μεγάλο εύρος από τις πιθανές εφαρμογές του.

Δείτε παρακάτω πληροφορίες ανάλογα με τον κλάδο της επιχείρησής σας.

Σύστημα online κρατήσεων για ξενοδοχεία

Η online παρουσία ενός ξενοδοχείου δεν αρκεί για να οδηγήσετε έναν υποψήφιο πελάτη στην κράτηση. Καθοριστικό ρόλο παίζει η παροχή..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα

Ένα σύστημα online κρατήσεων για ενοικιαζόμενα διαμερίσματα μπορεί να βοηθήσει όχι μόνο στην οργάνωση και επίβλεψη των κρατήσεών σας αλλά και..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για βίλες

Σε μια προσεγμένη και πλήρη ιστοσελίδα βίλας δε νοείται βέβαια να μην διατίθενται οι απαραίτητοι μηχανισμοί, όπως σύστημα online κρατήσεων..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για ενοικιάσεις αυτοκινήτων

Ένα online σύστημα απευθείας κρατήσεων είναι άκρως απαραίτητο για μία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων. Όσο αναπτύσσεται ο ανταγωνισμός του κλάδου αυτού,..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για ενοικιάσεις μοτοσικλετών

Είστε μια επιχείρηση ενοικίασης μοτοσικλετών, ή ενός συνδυασμού δίκυκλων οχημάτων, όπως μοτοσικλέτες, σκούτερ, γουρούνες ή ποδήλατα; H Filox μπορεί να..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για ταξιδιωτικά γραφεία

Δώστε τη δυνατότητα στους επισκέπτες της ιστοσελίδας σας να κάνουν απευθείας κράτηση με ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων για ταξιδιωτικά γραφεία,..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για μεταφορές και εκδρομές

Ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων για μεταφορές και εκδρομές από τη Filox. Μετά την online κράτηση αεροπορικών εισιτηρίων και διαμονής, ένας ταξιδιώτης..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για κρουαζιέρες

Δοκιμάστε ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων για κρουαζιέρες μέσα στην ιστοσελίδα σας το οποίο θα σας επιτρέψει να αυξήσετε το τζίρο..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για εστιατόρια

Μετατρέψτε τους επισκέπτες της ιστοσελίδας του εστιατορίου σας σε πελάτες ενσωματώνοντας ένα ολοκληρωμένο σύστημα online κρατήσεων για εστιατόρια, το σύστημα κρατήσεων..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για ενοικίαση σκαφών

Ένα σύστημα online κρατήσεων για ενοικίαση σκαφών, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα σας, θα σας βοηθήσει να προσφέρετε στην επιχείρησή σας μία..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για θαλάσσια σπορ

Ένα online σύστημα κρατήσεων για θαλάσσια σπορ σίγουρα θα δώσει προστιθέμενη αξία στην επιχείρησή σας. Δώστε τη δυνατότητα στους ταξιδιώτες..
δείτε αναλυτικά

Σύστημα online κρατήσεων για beach bars

Ένα σύστημα online κρατήσεων για beach bars, ενσωματωμένο στην ιστοσελίδα σας, μπορεί όχι μόνο να βοηθήσει στην οργάνωση της επιχείρησής..
δείτε αναλυτικά