Σεμινάριο Filox – HORECA 2019

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο της Filox στη HORECA 2019, με τίτλο “Πως να αυξήσετε τα έσοδα της ιστοσελίδας του ξενοδοχείου σας χωρίς να αυξήσετε τα έξοδα”, από τον συνιδρυτή της Filox Δημήτρη Φαϊτά, στο Web Hotel πάνελ της έκθεσης. Ένα γενονός που πραγματοποιήθηκε από τις 8 μέχρι και τις 11 Φεβρουαρίου, στο Metropolitan EXPO.

Στο Web Hotel, τα τελευταία χρόνια προσφέρονται δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια από τους πιο εξειδικευμένους επαγγελματίες στην Ελλάδα, έτσι η Filox παρουσίασε μια ομιλία με θέμα την βελτιστοποίηση της απόδοσης των ιστοσελίδων για την αύξηση των εσόδων της επιχείρησης χωρίς κόστος.

Η Filox συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στην έκθεση XENIA 2018 συμμετείχε στην 14η έκθεση HORECA όχι μόνο ως εκθέτης αλλά και ως ομιλητής στο ανάλογο πάνελ, παρουσιάζοντας και αναλύοντας 2 προτάσεις για την αύξηση των εσόδων χωρίς την αναλογική αύξηση των εξόδων,ενώ στο τέλος της παρουσίασης απαντήθηκαν οι ερωτήσεις του κοινού που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον για το καινοτόμο σύστημα online κρατήσεων της Filox.

Πέρα απ’το σεμινάριο της Filox στη HORECA 2019, η εταιρεία μας δεσμεύεται να αναπτύσει συνεχώς κανοτόμους μηχανισμούς για τους συνεργάτες της και να μοιράζεται τη γνώση μέσω σεμιναρίων και συμβουλευτικής.

Σεμινάριο της Filox στη HORECA 2019 filox webhotel parousiasi seminariou 2019