article dimiourgiko

Ιστοσελίδα με Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού για Κομμωτήρια

Οι ιστοσελίδες με online σύστημα διαχείρισης ραντεβού ήταν ήδη απαραίτητο εργαλείο για κάθε σύγχρονο επαγγελματία, και προ παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης. Τώρα, με τα μέτρα που επιβάλλει η νέα πραγματικότητα, καθίσταται αναπόσπαστο εργαλείο, ειδικά για επιχειρήσεις που δουλεύουν με ραντεβού, όπως τα κομμωτήρια.

Ανεβάζοντας την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο, με μια τεχνικά και αισθητικά άρτια παρουσίαση, που θα διαθέτει ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ραντεβού, αφενός την αναδεικνύετε στο έπακρο, αφετέρου δίνετε τη δυνατότητα σε ένα μεγάλο μέρος των πελατών σας να τη χρησιμοποιεί ως online γραμματεία για να μπορεί να κλείνει τα ραντεβού, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας ή της νύχτας επιθυμεί!

Αυτό είναι τεράστια διευκόλυνση για εσάς ως επαγγελματίες αφού σας απαλλάσσει από τον χρόνο και τον κόπο που θα έπρεπε να αφιερώνετε για να απαντάτε σε συνεχόμενα τηλεφωνήματα και να υπολογίζετε τις αποστάσεις που θα πρέπει να έχουν τα ραντεβού βάσει των μέτρων που επιβάλλει το κράτος, εξαιτίας της νέας πραγματικότητας που έχει επιβάλλει η πανδημία.

Στο πλαίσιο αυτό ΌΛΟΙ οι επαγγελματίες που υποδέχονται πελάτες, υποχρεούνται να έχουν καταγεγραμμένα τα ραντεβού τους, ώστε να μπορούν ανά πάσα ώρα και στιγμή να τα επιδείξουν στους αρμόδιους που μπορεί να περάσουν για έλεγχο, προκειμένου να τσεκάρουν κατά πόσο τηρούνται τα μέτρα ασφαλείας.

Η μονοσέλιδη ιστοσελίδα με ολοκληρωμένο online σύστημα διαχείρισης ραντεβού που σας προσφέρει η εταιρία μας, είναι η καλύτερη λύση στη διαχείριση αυτής της νέας επαγγελματικής συνθήκης, αλλά και η καλύτερη άμεση επένδυση που μπορείτε να κάνετε για να νοικοκυρέψετε τα ραντεβού της επιχείρησής σας, ανέξοδα και απολύτως αποτελεσματικά.

Δείτε παρακάτω πώς λειτουργεί η πλατφόρμα για το online σύστημα διαχείρισης των ραντεβού και ποια είναι τα πλεονεκτήματά της:

prosfora filox arthro 04

Ευκολία στη χρήση

Η πλατφόρμα κλεισίματος των ραντεβού είναι πολύ εύκολη στη χρήση της και πολύ κατατοπιστική για κάθε επισκέπτη της ιστοσελίδας που ενδιαφέρεται να κλείσει το ραντεβού του.

Προώθηση συνδυαστικών υπηρεσιών/προϊόντων

Η πλατφόρμα των ραντεβού, πέρα από online γραμματεία λειτουργεί και σαν online πωλητής αφού είναι έτσι σχεδιασμένη ώστε να προτείνει στον πελάτη κι άλλες συνδυαστικές υπηρεσίες ή προϊόντα, κατά τη διάρκεια κλεισίματος ενός ραντεβού.

Ευελιξία στη χρήση

Οι προδιαγραφές που πρέπει να έχουν τα ραντεβού σε χρόνους ολοκλήρωσης μιας εργασίας και σε χρονικές αποστάσεις ανάμεσα σε αυτά, ρυθμίζονται από εμάς σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Ειδοποιήσεις υπενθύμισης ή αλλαγών

Ο πελάτης που έχει κλείσει το ραντεβού ηλεκτρονικά, λαμβάνει αυτόματη ειδοποίηση υπενθύμισης από το σύστημα της πλατφόρμας μια μέρα πριν από το ραντεβού του. Έτσι αν δεν πρόκειται τελικά να έρθει, θα θυμηθεί να σας ενημερώσει εγκαίρως ώστε να «ανοίξετε» το νέο ραντεβού!

Πέρα από ειδοποίηση για υπενθύμιση, ο πελάτης που έχει κλείσει το ραντεβού του ηλεκτρονικά μπορεί να λαμβάνει επίσης και ειδοποίηση για οποιαδήποτε τυχόν αλλαγή χρειαστεί να κάνετε στα ραντεβού σας.

Ειδοποιήσεις αξιολόγησης υπηρεσίας

Η πλατφόρμα για το κλείσιμο των ραντεβού online μπορεί να στέλνει ειδοποίηση στον πελάτη που έχει κλείσει το ραντεβού του ηλεκτρονικά, να αφήσει την αξιολόγησή του στο Goolge My Business, εφόσον το επιθυμείτε.

Ευελιξία πληρωμών

Αναφορικά με την πληρωμή της υπηρεσίας που κλείνει ο πελάτης διαδικτυακά, επίσης μπορούμε να ρυθμίσουμε αν θέλετε να γίνεται online ή στο κατάστημα. Δεν είναι δηλαδή υποχρεωτικό να γίνεται μέσω της πλατφόρμας κλεισίματος των ραντεβού.

prosfora filox arthro 03
prosfora filox arthro 05

Ευκολία διαχείρισης από εσάς

Η ιστοσελίδα που σας προσφέρουμε αναπτύσσεται σε wordpress, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα είναι πολύ εύκολη και στη διαχείριση (όχι μόνο στη χρήση), ώστε να μπορείτε να κάνετε μόνοι σας τυχόν αλλαγές σε ρυθμίσεις ή στην ανανέωση του υλικού της ιστοσελίδας, όποτε το επιθυμείτε.

Xωρίς προμήθειες ή ποσοστά

Το online σύστημα διαχείρισης των ραντεβού το πληρώνετε μια φορά με την κατασκευή της ιστοσελίδας και δεν έχει καμία επιπλέον επιβάρυνση μελλοντικά.

  • Αν έχετε ήδη ιστοσελίδα, μπορούμε να εγκαταστήσουμε το online σύστημα διαχείρισης των ραντεβού εκεί.
  • Επίσης, το σύστημα μπορεί να εγκατασταθεί και στην επαγγελματική σελίδα που διατηρεί η επιχείρησή σας στο facebook.

Η εταιρία μας ειδικεύεται στην κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων με εξελιγμένα συστήματα κρατήσεων. Απαντώντας στις νέες ανάγκες που θέτει η πραγματικότητα, παρέχουμε την κατασκευή ιστοσελίδας με ολοκληρωμένο online σύστημα διαχείρισης σε Προσφορά Ιστοσελίδας για Κομμωτήρια με έκπτωση 200€ στο πακέτο Entry Package, το οποίο περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού της Filox. Δείτε περισσότερα ΕΔΩ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την προσφορά καθώς και για προγραμματισμό ραντεβού επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα που ακολουθεί κάτω από το άρθρο ή μέσω του live chat κάτω δεξιά. Εναλλακτικά, με αποστολή email στο [email protected] και τηλεφωνικά στο 210 3007474.

Διαβάστε αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τις προδιαγραφές και τους όρους της προσφοράς, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο!

Περισσότερα...

Διαβάστε αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με το Filox Booking Engine και την ομάδα μας, κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο!

Περισσότερα...

Ενδιαφέρομαι για την προσφορά Ιστοσελίδας για ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ με Σύστημα Διαχείρισης Ραντεβού!