Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων στην Κέρκυρα filox kataskevi istoselidwn kerkira
Κατασκευή ιστοσελίδων στην Κέρκυρα Filox Design

H ομάδα της Filox, μέσα από πολυετή εμπειρία στην κατασκευή ιστοσελίδων στην Κέρκυρα, για ξενοδοχεία, τουριστικά καταλύματα, πολυτελείς βίλες, ενοικιάσεις αυτοκινήτων και σκαφών, εστιατόρια καθώς και κάθε επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού, σχεδιάζει και υλοποιεί ιστοσελίδες υψηλής αισθητικής, φιλικές προς τις κινητές συσκευές και ενσωματώνει μηχανισμούς online κρατήσεων και πληρωμών δικής της σχεδίασης και εξέλιξης.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στη βέλτιστη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας σας καθώς και στο responsive design με στόχο την υλοποίηση μηχανισμών για εύκολες κρατήσεις από οποιαδήποτε συσκευή.

Ως ομάδα εξελισσόμαστε συνεχώς, με στόχο να σας παρέχουμε επαναστατικούς μηχανισμούς και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να προσαρμοστεί στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες της διαδικτυακής της παρουσίας και των απευθείας online πωλήσεων.

Δείτε παρακάτω πληροφορίες ανάλογα με τον κλάδο της επιχείρησής σας.

Κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου

Το πιο σημαντικό κανάλι παρουσίασης και πωλήσεων ενός ξενοδοχείου είναι η ιστοσελίδα του. Τόσο το όμορφο και λειτουργικό design του..
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων

Το μεγαλύτερο ποσοστό των επισκεπτών ενοικιαζόμενων τουριστικών διαμερισμάτων αναζητά το καταλληλότερο για αυτούς διαμέρισμα μέσω διαδικτύου. Η επαγγελματική ιστοσελίδα ενός..
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας βίλας

Ποιότητα, λειτουργικότητα, αξιοπιστία και φινέτσα. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να περιγράφουν την παρουσία μιας βίλας προς ενοικίαση..
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης αυτοκινήτων

Η online παρουσία μιας εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων είναι άκρως απαραίτητη καθώς μπορεί να αποφέρει όχι μόνο αμεσότητα επικοινωνίας μεταξύ πελάτη..
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης μοτοσικλετών

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης μοτοσικλετών, σκούτερ, γουρούνων και ποδηλάτων. Σύγχρονες, μίνιμαλ και πολύ ευχάριστες στην πλοήγηση..
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας ταξιδιωτικού γραφείου

Η εταιρεία μας διαθέτει την ανάλογη τεχνογνωσία για τη σχεδίαση και την υλοποίηση του συνόλου των απαιτούμενων μηχανισμών για την..
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας μεταφορών και εκδρομών

Κύριο στοιχείο στην κατασκευή ιστοσελίδας για Private Transfers και Tours, δηλαδή οργανωμένων μεταφορών και εκδρομών πρέπει να είναι η απλότητα..
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας για κρουαζιέρες

Η κατασκευή ιστοσελίδας για κρουαζιέρες είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την αύξηση των διαδικτυακών πωλήσεων μιας επιχείρησης τέτοιου είδους...
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίου

Η κατασκευή ιστοσελίδας εστιατορίου πραγματοποιείται από την εταιρεία μας με συνέπεια, υψηλή αισθητική και άψογη λειτουργικότητα, με στόχο να αναδειχθούν τα..
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας ενοικίασης σκαφών

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει να σχεδιάσει και να υλοποιήσει ιδιαίτερες ιστοσελίδες για την ενοικίαση ταχύπλοων σκαφών, βαρκών και ιστιοπλοϊκών, βασισμένες..
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας θαλάσσιων σπόρ

Κατά την κατασκευή ιστοσελίδας θαλάσσιων σπόρ και δραστηριοτήτων αναψυχής,  είναι σημαντικό να αναδεικνύεται ο χαρακτήρας της επιχείρησης και η αδρεναλίνη που..
δείτε αναλυτικά

Κατασκευή ιστοσελίδας beach bar

Η κατασκευή ιστοσελίδας beach bar restaurant με σωστή απόκριση στις κινήσεις του επισκέπτη, σε συνδυασμό με ένα μοναδικό design θα..
δείτε αναλυτικά