Συμμετοχή στην έκθεση HORECA 2019

Η συμμετοχή στην Έκθεση HORECA 2019 αποτελεί μεγάλο γεγονός για όλους εμάς εδώ στη Filox. Θα χαρούμε να μας επισκεφθείτε στο περίπτερο μας, στη θέση HALL3, B39 του Metropolitan Expo, καθώς και στις εκδηλώσεις  του “Web Hotel” όπου η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη, να γνωριστούμε από κοντά, να καταγράψουμε τις ανάγκες σας και να σας προτείνουμε λύσεις που θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να λειτουργήσει πιο ευέλικτα και αποδοτικά!

Η Filox συνεχίζοντας τη δυναμική της παρουσία στην έκθεση XENIA 2018 συμμετέχει στην 14η έκθεση HORECA  που θα πραγματοποιηθεί στο διάστημα 8-11 Φεβρουαρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, πλησίον αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η έκθεση HORECA αποτελεί τη μεγαλύτερη έκθεση για ξενοδοχεία, καφέ και εστιατόρια στην Ελλάδα και απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που προέρχεται από το χώρο της διαμονής  (Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Διαμέρισμα, Βίλες κ.α) και της μαζικής εστίασης (Εστιατόρια, Καφέ, Catering κ.α). Εξελίσσοντας διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας είμαστε σε θέση να προσφέρουμε σύγχρονες λύσεις για την κάλυψη του συνόλου των αναγκών του σύγχρονου ξενοδόχου στον ψηφιακό κόσμο το διαδικτύου (ιστοσελίδα, μηχανή κρατήσεων, front desk automation, digital marketing κ.α).

Η Filox επίσης θα έχει ενεργή συμμετοχή στην παράλληλη εκδήλωση “Web Hotel” που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της έκθεσης, όπου θα ερευνηθούν, θα αναλυθούν και θα παρουσιαστούν όλες οι σύγχρονες πτυχές του Digital Hoteling.

Tο Web Hotel, αποτελεί την παλαιότερη στην Ελλάδα και σήμερα κορυφαία διοργάνωση στον τομέα των ψηφιακών τεχνολογιών των ξενοδοχείων. Για τέσσερις ημέρες στο ειδικά διαμορφωμένο stage του “WEB HOTEL”, θα τεθούν επί χάρτου όλες οι παγκόσμιες ψηφιακές εξελίξεις , οι τάσεις, τα εργαλεία, τα προϊόντα και οι καινοτομίες που βρίσκουν εφαρμογή στην ξενοδοχειακή βιομηχανία και αποτελούν τον πυρήνα του σύγχρονου τρόπου πωλήσεων, marketing και οργάνωσης των ξενοδοχειακών καταλυμάτων.

Σύνοψη από τη συμμετοχή στην Έκθεση HORECA 2019

Συμμετοχή στην Έκθεση Horeca 2019 filox mixani kratiseon website booking engine datetime 17